[milters] Archive

Lists Index Date Thread Search

Article: 508
From: Aaron Berg
Date: 2005-04-18 12:52:05 -0400
Subject: Re: Milter-Ahead compile issues

Removal...........: milters-request@milter.info?subject=remove
More information..: http://www.milter.info/#Support
--------------------------------------------------------

Did you get the milter actually running? I never did get the binary 
running. It would always segment fault out without an error message. Not 
a big deal. This is a comment and not a question. Its good that it 
worked for you David.
-Aaron

David Hooton wrote:

>Removal...........: milters-request@milter.info?subject=remove
>More information..: http://www.milter.info/#Support
>--------------------------------------------------------
>
>  
>
>>David try this set of instructions.
>>
>>cd com/snert/src/lib
>>       mv configure.in configure.in.orig
>>       sed -e 's/-fvolatile//' configure.in.orig >configure.in
>>       autoconf -f
>>       ./configure
>>       make clean build
>>       cd ../milter-ahead(or what ever milter your trying to run)
>>       mv configure.in configure.in.orig
>>       sed -e 's/-fvolatile//' configure.in.orig >configure.in
>>       autoconf -f
>>       ./configure
>>       make clean build
>>
>>This made it compile for me.
>>-Aaron
>>    
>>
>
>Thanks! This worked :)
>
>  
>


-- 
Aaron Berg
VoyageurWeb Engineering
209 South Second St., Suite 314
P.O. Box 205 Mankato, MN 56002-0205
(507) 344-2280
http://www.voyageurweb.com


Lists Index Date Thread Search